E-bikeverzekering afsluiten

Beste e-bikeverzekering tegen de goedkoopste premie!

De doorlopende e-bikeverzekering van Kingpolis is door de Consumentenbond en Recreatie Zeker als beste beoordeeld. Van de Consumentenbond krijgt de doorlopende e-bikeverzekering een 8,5 en Recreatie Zeker heeft deze e-bikeverzekering met 5 sterren beloond. 

Bepaal zelf wat voor u de beste e-bikeverzekering is!

Beste-fietsverzekering.nl biedt u de vrijheid om zelf uw e-bikeverzekering samen te stellen en daarbij de keuzes te maken die voor u belangrijk zijn.
Zo kunt u kiezen voor alleen een diefstaldekking of de casco compleet dekking en of u liever per maand of per jaar betaalt. Wilt u uw nieuwe e-bike verzekeren dan kunt u natuurlijk ook nog kiezen voor de unieke e-bike Fiets Garantie.
Wanneer u die keuzes bepaald heeft, vult u de gegevens in van uw e-bike, uw slot en het bedrag aan accessoires wat u wil meeverzekeren. Tenslotte vult u uw adresgegevens en bankrekeningnummer in en binnen 5 minuten bent u verzekerd van de beste e-bikeverzekering van Nederland.

Lees voor alle voorwaarden de Algemene Voorwaarden Fietsverzekering van Kingpolis

Bereken hieronder de premie voor uw e-bikeverzekering. Mocht u gebruik maken van de browsers Safari (Apple), Firefox, of Opera, dan functioneert onderstaande module niet goed. Klik dan hier om uw premieofferte aan te vragen. U krijgt dan binnen 24 uur uw premieofferte toegemaild.

Bereken uw premie en sluit eenvoudig online af!