Kingpolis

Kingpolis: specialist in fietsverzekeringen!

Kingpolis heeft als doelstelling om consumenten die een waardevol product hebben aangeschaft te ontzorgen door deze te verzekeren tegen risico's zoals diefstal en beschadiging.
Kingpolis doet dit door de eigen kosten laag te houden waardoor de individuele consument ook een lage premie betaalt.
KingpolisHet basisconcept van verzekeren is dat je door allemaal een beetje premie te betalen, de schadelast voor de individuele gedupeerde zeer beperkt. Ingewikkelder is het niet. Naarmate we met zijn allen bewuster omgaan met risico's kan de premie ook laag blijven. Kingpolis stimuleert het treffen van preventieve maatregelen.
Kingpolis in samenwerking met Europeesche Verzekeringen de doorlopende fietsverzekering en doorlopende e-bikeverzekering ontwikkeld. Deze verzekering is de afgelopen 2 jaar als beste fietsverzekering beoordeeld door de Consumentenbond.
De dienstverlening van Kingpolis is:
  1. Nuttig voor u als klant
  2. Betrouwbaar voor u als klant
  3. Begrijpelijk voor u als klant
  4. Scherp geprijsd voor u als klant

Kingpolis is ook actief op social media

Bij Kingpolis hebben ze niet alleen de beste fietsverzekering, maar ze zijn zelf ook liefhebbers van fietsen. Kingpolis laat dit zien op social media met de digitale FIETSKRANT. 
Wordt vrienden op Facebook of volg ze op Twitter.
FIETSKRANT op FacebookFIETSKRANT op Twitter

Kingpolis sponsor van Skate Force

Skate Force is de talentvolle jeugd inline groep van de Stichting Skate Promotie Equipe. Het team is samengesteld uit twaalf ambitieuze jongens en meisjes die uitkomen in de categorieën kadetten en junioren B. Trainer en begeleider van Skate Force is inline- en schaatstrainer Pieter Jorn Gemser uit Gorredijk.
Skate Force
Het team Skate Force bestaat uit; Kadetten meisjes: Lisanne v.d. Vosse, Vera Lou Gemser, Debby Behr en Maaike Verweij. Junioren B meisjes: Daniëlle Giezen, Jasmijn Visser, Rosalie Jorritsma en Marijke Groenewoud. Junioren B jongens: Harm Visser, Wessel Horlings, Daan Gelling en Mike Dogterom.