Beste e-bikeverzekering offerte aanvragen

De doorlopende e-bikeverzekering van Kingpolis is door de Consumentenbond en Recreatie Zeker als beste beoordeeld. Van de consumentenbond krijgt de verzekering een 8,5 en Recreatie Zeker heeft deze verzekering met 5 sterren beloond.

Bepaal zelf wat voor u de beste doorlopende e-bikeverzekering is!

Mocht u gebruik maken van de browsers Safari (Apple), Firefox, of Opera, dan functioneert de online premiebereken en afsluitmodule niet goed. U kunt dan gebruik maken van onderstaande offerte aanvraag. Binnen 24-uur krijgt u dan de premie voor het verzekeren van uw e-bike toegemaild.
Beste-fietsverzekering.nl biedt u de vrijheid om zelf uw e-bikeverzekering samen te stellen en daarbij die keuzes te maken die voor u belangrijk zijn. Zo kunt u kiezen voor alleen een diefstaldekking of de casco compleet dekking en of u liever per maand of per jaar betaalt. Ook heeft u de mogelijkheid om de accu van uw e-bike te verzekeren middels de Kingpolis Fiets Garantie. Wanneer u die keuzes bepaald heeft, klikt u op versturen en binnen 24-uur krijgt u van ons een opgave van de premie voor uw e-bikeverzekering.
Wilt u basis van deze premie de e-bikeverzekering afsluiten dan gaat u naar het aanvraagformulier en vult u de gegevens in van uw e-bike, uw slot en het bedrag aan accessoires wat u wil meeverzekeren. Tenslotte vult u uw adresgegevens en bankrekeningnummer in en wij zorgen er voor dat u verzekerd bent van de beste e-bikeverzekering van Nederland.

Lees voor alle voorwaarden de Algemene Voorwaarden Fietsverzekering van Kingpolis

Offerte aanvraag Beste E-bikeverzekering

De velden met een * zijn verplicht