Beste fietsverzekering afsluiten

Beste doorlopende fietsverzekering tegen de goedkoopste premie!

De doorlopende fietsverzekering van Kingpolis is door de Consumentenbond en Recreatie Zeker als beste beoordeeld. Van de consumentenbond krijgt de verzekering een 8,2 en Recreatie Zeker heeft deze verzekering met 5 sterren beloond.

Bepaal zelf wat voor u de beste doorlopende fietsverzekering is!

Beste-fietsverzekering.nl biedt u de vrijheid om zelf uw fietsverzekering samen te stellen en daarbij die keuzes te maken die voor u belangrijk zijn.
Zo kunt u kiezen voor alleen een diefstaldekking of de casco compleet dekking en of u liever per maand of per jaar betaalt.
Wanneer u die keuzes bepaald heeft, vult u de gegevens in van uw fiets, uw slot en het bedrag aan accessoires wat u wil meeverzekeren. Tenslotte vult u uw adresgegevens en bankrekeningnummer in en binnen 5 minuten bent u verzekerd van de beste fietsverzekering van Nederland.

Lees voor alle voorwaarden de Algemene Voorwaarden Fietsverzekering van Kingpolis

Bereken hieronder de premie voor uw fietsverzekering. Mocht u gebruik maken van de browsers Safari (Apple), Firefox, of Opera, dan functioneert onderstaande module niet goed. Klik dan hier om uw premieofferte aan te vragen. U krijgt dan binnen 24 uur uw premieofferte toegemaild.

Bereken uw premie en sluit eenvoudig online af!