Beste fietsverzekering offerte aanvragen

Beste doorlopende fietsverzekering tegen de goedkoopste premie!

De doorlopende fietsverzekering van Kingpolis is door de Consumentenbond en Recreatie Zeker als beste beoordeeld. Van de consumentenbond krijgt de verzekering een 8,2 en Recreatie Zeker heeft deze verzekering met 5 sterren beloond.

Bepaal zelf wat voor u de beste doorlopende fietsverzekering is!

Mocht u gebruik maken van de browsers Safari (Apple), Firefox, of Opera, dan functioneert de online premiebereken en afsluitmodule niet goed. U kunt dan gebruik maken van onderstaande offerte aanvraag. Binnen 24-uur krijgt u dan de premie voor het verzekeren van uw fiets toegemaild.
Beste-fietsverzekering.nl biedt u de vrijheid om zelf uw fietsverzekering samen te stellen en daarbij die keuzes te maken die voor u belangrijk zijn. Zo kunt u kiezen voor alleen een diefstaldekking of de casco compleet dekking en of u liever per maand of per jaar betaalt.
Wanneer u die keuzes bepaald heeft, klikt u op versturen en binnen 24-uur krijgt u van ons een opgave van de premie voor uw fietsverzekering.
Wilt u basis van deze premie de fietsverzekering afsluiten dan gaat u naar het aanvraagformulier en vult u de gegevens in van uw fiets, uw slot en het bedrag aan accessoires wat u wil meeverzekeren. Tenslotte vult u uw adresgegevens en bankrekeningnummer in en wij zorgen er voor dat u verzekerd bent van de beste fietsverzekering van Nederland.

Lees voor alle voorwaarden de Algemene Voorwaarden Fietsverzekering van Kingpolis

Offerte aanvraag Beste Fietsverzekering

De velden met een * zijn verplicht